Στην Καλαμάτα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθη σε εκδήλωση του που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Ο πρωθυπουργός επισήμανε κατά την ομιλία του τη σημασία των νέων επενδύσεων στη χώρα μας, που θα αυξήσουν και θα βελτιώσουν τις θέσεις εργασίας «σε μία Ελλάδα που αφήνει πίσω της την κρίση».

Όπως τόνισε, κεντρικός στόχος της κυβέρνησης είναι το τρίπτυχο δουλειές, ευκαιρίες και ευημερία για όλους που θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της χώρας και πως αυτή η προοπτική θα έχει τόσο την πλήρη υποστήριξη των στελεχών της κυβέρνησης όσο και προσωπικά του ιδίου.

«Βάζουμε τον πήχη στο να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο»

«Οι ιδιωτικές επενδύσεις είναι σημαντικές, για να δημιουργήσουμε νέες δουλειές. Όχι μόνο για τους νέους. Αλλά και αυτούς που θέλουν να μπουν και πάλι στην αγορά εργασίας. Κεντρικός στόχος μας είναι οι ευκαιρίες, οι δουλειές, η ευημερία για όλους. Θέλουμε η ευημερία αυτή να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας. Η κυβέρνησή μας στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, μέσα από τη μείωση της φορολογίας, την απλοποίηση των αδειοδοτικών διαδικασιών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή ένα ερώτημα που τέθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το «πού βάζουμε τον πήχη», ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «βάζουμε τον πήχη στη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία συνδυάζει ένα αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν, με την προστασία του περιβάλλοντος, με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με τη σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα και όλα αυτά μέσα από μία λογική προστασίας του περιβάλλοντος στο να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο.

»Εκεί πρέπει να μπει ο πήχης για την πατρίδα μας. Στο να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο. Και δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο».

Στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο Δυτικής Μάνης, στην Καρδαμύλη και στη συνέχεια, στις 18:30, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων της οικίας των Patrick και Joan Leigh Fermor.

Live | Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019