Το BHMAgazino παρουσιάζει το Foodie, µία νέα, φιλόδοξη ενότητα η οποία είναι αφιερωµένη στη γεύση, με τάσεις, προτάσεις και αποκλειστικές συνταγές για τους αναγνώστες από δηµοφιλείς σεφ, κυρίως της νέας γενιάς, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα να συνδυάζουν τα κλασικά µε πρωτότυπα, καινούργια υλικά.

Το BHMAgazino-Foodie θα είναι εδώ κάθε πρώτη εβδοµάδα του µήνα προτείνοντας «πιάτα» και ιδέες γύρω από το φαγητό, τα κρασιά, τα κοκτέιλ, τα ροφήµατα και τα αγαπηµένα σε όλους (ιδιαίτερα στα παιδιά) λαχταριστά γλυκά. Τα ρεπορτάζ αυτής της εβδομάδας κινούνται από τα αγαπημένα κοκκινιστά και τις ζεστές σούπες μέχρι τα γλυκά απενοχοποιημένα σνακ και τα ταιριάσματα κρασιού και μπίρας με αλλαντικά.

Μεταξύ άλλων, στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ερη Βαρδάκη ξεναγείται στις κουζίνες του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» από τον executive chef Αστέριο Κουστούδη, o οποίος υποδέχεται χαμογελαστός τον φακό του περιοδικού για να παρουσιάσει τέσσερις από τις πιο αγαπημένες του σούπες: τη σoύπα με μανιτάρια, κάστανα, πετιμέζι και μπαχαρικά, ένα πιάτο που κλείνει μέσα του «τη γεύση όλου του χειμώνα», τη σούπα με φασόλια Φενεού και τσάτνεϊ από σαλάμι Λευκάδας, την ελληνικότατη, «τίμια» κοτόσουπα με τραχανά και τσαλαφούτι καθώς και μία κρεμμυδόσουπα με γραβιέρα τρούφας, ένα πιάτο-φόρο τιμής στη γαλλική κουζίνα και στους γάλλους σεφ που έχουν παρελάσει από τις κουζίνες του ιστορικού ξενοδοχείου.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»