«Τα πίσω έδρανα της Βουλής αποτελούν παρελθόν» είπε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά.

Θα μπορούσε να προσθέσει ότι παρελθόν αποτελούν και τα στενόχωρα γραφεία του δευτέρου ορόφου της Βουλής. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», από την ανακατανομή των γραφείων που έγινε στη Βουλή μετά τις εκλογές κερδισμένος βγήκε ο… Βασίλης Κεγκέρογλου!

Ο κ. Κεγκέρογλου μαζί με τον διευθυντή της ΚΟ Δ. Μάντζιο διεκδίκησαν και κατάφεραν να πάρουν μια σειρά ευρύχωρων γραφείων, στον πρώτο όροφο. Σε ένα από αυτά στα οποία δεσπόζει ένα μεγάλο τραπέζι συσκέψεων πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η Φώφη και οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις

Στον πρώτο όροφο θα μετακομίσει και η Φώφη Γεννηματά από το ισόγειο όπου στεγαζόταν. Το γραφείο της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής είναι πολύ μεγαλύτερο και με θέα τον Εθνικό Κήπο.

Επιστρέφω στη συνεδρίαση. Ηταν όλοι εκεί. Οχι μόνο οι βουλευτές αλλά και ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, οι στενοί συνεργάτες της πρόεδρου. Πάντως, όταν άρχισε να μιλάει η Φώφη Γεννηματά, που καθόταν στην κορυφή του μεγάλου τραπεζιού, δεν ακουγόταν.

Την επόμενη φορά ή θα τοποθετηθεί μικροφωνική ή θα επιλεγεί μια οικονομικότερη μέθοδος. Θα καθίσει η κυρία Γεννηματά στη μέση αντί για την κορυφή του τραπεζιού και όλα καλά.