Μαργαρίτης Σχοινάς : Ο πολιτικός κόσμος τον συγχαίρει για το νέο του ρόλο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαργαρίτη Σχοινά  είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να τον συγχαρεί για τον ορισμό του ως Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Με μηνύματα τους στο twitter ο πολιτικός κόσμος συνεχάρει τον νέο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο Ελληνας Επίτροπος στην ΕΕ Δήμητρης Αβραμόπουλος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Μαργαρίτη Σχοινά. Συγχαρητήρια […]

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαργαρίτη Σχοινά  είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να τον συγχαρεί για τον ορισμό του ως Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Με μηνύματα τους στο twitter ο πολιτικός κόσμος συνεχάρει τον νέο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Ελληνας Επίτροπος στην ΕΕ Δήμητρης Αβραμόπουλος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική Γιώργος Κουμουτσάκος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον Μαργαρίτη Σχοινά τονίζοντας ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία προς όφελος μιας περισσότερο από ποτέ ενωμένης Ευρώπης.

«Η ευρωπαϊκή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου τιμά την πατρίδα μας», ανέφερε σε tweet του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για την επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά στη θέση του αντιπροέδρου της Κομισιόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk