• Αναζήτηση
 • Airbnb: Στα ύψη τα έσοδά της το πρώτο τρίμηνο του 2019

  Εχει περίπου 3,5 δισ.δολάρια σε μετρητά στον ισολογισμό της στις 31 Μαρτίου 2019

  Τα οικονομικά στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2019 έδωσε στη δημοσιότητα η Airbnb σύμφωνα με το Reuters. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η Airbnb είχε έσοδα 9,4 δισ. δολάρια, πετυχαίνοντας αύξηση 31% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

  «Η εταιρεία ενοικίασης κατοικιών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο είχε κρατήσεις για 91 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις, το πρώτο τρίμηνο του 2019, πρόσθεσε η πηγή», αναφέρει το Reuters

  Όπως αναφέρεται σχετικά, η Airbnb έχει περίπου 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στον ισολογισμό της στις 31 Μαρτίου, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση εσόδων 40% στο σύνολο του 2018 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

  «Η Airbnb είναι έτοιμη για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο στο α’ εξάμηνο του 2020. Το χρονοδιάγραμμα δεν είναι σαφές ακόμη, αλλά αναμένεται πριν τη λήξη της χρονιάς να οριστικοποιηθεί», αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο τη Wall Street Journal.

  Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραθέτει η εταιρεία, αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 191 χώρες, παρέχοντας διαμονή σε πάνω από 6 εκατομμύρια σημεία, σε 100.000 πόλεις.

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας