Ζελέ από φρέσκο ροδάκινο

Ενα υγιεινό γλυκό που θα αγαπήσουν τα παδιά μας και όχι μόνο!

Προετοιμασία 15′, Αναμονή τουλάχιστον 4 ώρες

Υλικά (για 4-6 μερίδες)
80 ml κρύο νερό
30 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
680 γρ. ροδάκινα, καθαρισμένα, κομμένα σε κύβους
1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
50 γρ. μέλι ή ζάχαρη άχνη
80 ml ζεστό νερό

Ρίχνουμε το κρύο νερό σε ένα μπολ και από πάνω πασπαλίζουμε τη σκόνη ζελατίνης. Την αφήνουμε για 5-6 λεπτά.
Στο μεταξύ, χτυπάμε καλά στο μπλέντερ τα ροδάκινα με το γιαούρτι, το μέλι ή τη ζάχαρη άχνη και τον χυμό λάιμ.
Προσθέτουμε το ζεστό νερό στο μπολ με το κρύο και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά. Περνάμε το μείγμα της ζελατίνης από ψιλή σήτα και το αδειάζουμε στο μείγμα των ροδάκινων. Ανακατεύουμε καλά με έναν αβγοδάρτη. Μοιράζουμε σε 4-6 μπολ, ποτήρια ή φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk