• Αναζήτηση
 • Ο ευαίσθητος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων, mister Τραμπ

  Ενώ κάνει τον γύρο του κόσμου η φωτογραφία του πατέρα με τη κόρη πνιγμένους στον Ρίο Γκράντε εκείνος σημειώνει ότι ανοιχτά σύνορα σημαίνει έγκλημα και ναρκωτικά

  «Τα ανοιχτά σύνορα σημαίνουν βίαιο έγκλημα, ναρκωτικά και trafficking ανθρώπων», έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να επιτεθεί στο κόμμα των Δημοκρατικών.

  «Οι Δημοκρατικοί θέλουν ανοιχτά σύνορα, που σημαίνει βίαιο έγκλημα, ναρκωτικά και trafficking ανθρώπων. Θέλουν επίσης υψηλούς φόρους, στο 90%. Οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν το καλό της Αμερικής που είναι ακριβώς το αντίθετο», έγραψε ο Τραμπ και πρόσθεσε:

  «Κρίμα που οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα για την ασφάλεια των συνόρων. Θέλουν ανοιχτά σύνορα που σημαίνει έγκλημα. Μα θα το αντιμετωπίσουμε και θα χτίσουμε το τείχος. Περισσότεροι άνθρωποι παρά ποτέ έρχονται στις ΗΠΑ για η οικονομία είναι τόσο καλή, η καλύτερη στην ιστορία»  στα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ.

  Δείτε επίσης
  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk