• Αναζήτηση
 • ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφετολογικές προσλήψεις στην Υγεία

  Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων

  Ρουσφετολογικές προεκλογικές τοποθετήσεις 58 υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και αναφέρει πως η «Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ φίλη του Πολάκη» μετατάχθηκε ως γιατρός στον Ερυθρό Σταυρό.

  Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

  «Η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ φίλη του Πολάκη «εγκατέλειψε» την 2η ΥΠΕ. Μετατάχθηκε ως γιατρός στον Ερυθρό Σταυρό
  Ρουσφετολογικές προεκλογικές τοποθετήσεις 58 Υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο ΣΕΥΥΠ.
  Τι φοβούνται;

  Η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα. Ιορδανίδου παραιτήθηκε πριν βουλιάξει το καράβι και μετατάχθηκε σε ομοιόβαθμη συνιστώμενη προσωρινή προσωποπαγή θέση ιατρού στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός. Με απόφαση Υπουργού. Να προλάβει.

  41 τοποθετήσεις Υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και 17 τοποθετήσεις στο Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΥΥΠ Μακεδονίας – Θράκης ανακοινώθηκαν σήμερα. Προεκλογικά ρουσφέτια και ταυτόχρονα καλύπτει τα νώτα της η κυβέρνηση για την επόμενη ημέρα. Η απόσπαση είναι για τρία χρόνια!!!

  Μία εκ των αποσπασθέντων στο ΣΕΥΥΠ εμπλέκεται από το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ότι είχε αφήσει επί μακρόν τον υπηρεσιακό φάκελο του κου Μπούτου με τα πλαστά πτυχία στο γραφείο του για να τα αφαιρέσει!!!
  Και μη χειρότερα!!!»

  Κοινωνία