• Αναζήτηση
 • Μαλέλης: Ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει – Πρέπει να δώσει τη μάχη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ

  «Ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει, είναι εξαιρετικό στέλεχος και πρέπει να δώσει τη μάχη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Όποιος σήμερα φεύγει και εγκαταλείπει τη μάχη ουσιαστικά βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέτης, γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι

  «Ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει, είναι εξαιρετικό στέλεχος και πρέπει να δώσει τη μάχη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Όποιος σήμερα φεύγει και εγκαταλείπει τη μάχη ουσιαστικά βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι.

  Ο κ. Μαλέλης είπε επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος πρέπει να δώσει τη μάχη κατεβαίνοντας σε όποια περιφέρεια θέλει, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Φώφη Γενηματά του είπε «κατέβα όπου θέλεις, να δώσεις τη μάχη», αυτή τη στιγμή έχουμε μάχη, έχουμε πόλεμο».

  Η απόφαση για τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ είναι μια απόφαση της προέδρου που σηματοδοτεί κάτι διαφορετικό, τη διεύρυνση της προοδευτικής παράταξης, επισήμανε ο Σταμάτης Μαλέλης.

  Και σχολίασε: «Την πιο σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ την κάνει το ΚΙΝΑΛ».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk