Διωξη σε βάρος του 42χρονου που σχετιζόταν με την 14χρονη που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα άσκησε ο εισαγγελέας. Οι κατηγορίες είναι:

-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών

-κατάχρηση σε ασέλγεια

-πορνογραφία ανηλίκων

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η Αστυνομία συνδέει την αυτοκτονία της 14χονης με τις καταγγελίες του πατέρας της εις βάρος ενός 42χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο 42χρονος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την ανήλικη κοπέλα. Η σχέση αυτή έγινε γνωστή στον πατριό της ο οποίος χθες προχώρησε στις σχετικές καταγγελίας στις Αρχές, με συνέπεια να συλληφθεί και να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του άνδρα με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού. Μάλιστα σήμερα ήταν προγραμματισμένο να περάσει Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο 42χρονος, διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου και στο παρελθόν είχε αποπλανήσει ανήλικη φίλη της 14χρονης.

Η 14χρονη προφανώς βρέθηκε σε ένα απίστευτο αδιέξοδο και σήμερα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσέπη της βρέθηκε σημείωμα που απευθυνόταν στον 42χρονο στο οποίο αποκαλύπτεται πόσο ανυποψίαστη ήταν για τις προθέσεις του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που σε κατάσταση σοκ δεν άντεξαν και διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό.