Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν το δράμα που βίωνε και το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τις τελευταίες ημέρες η 14χρονη κοπέλα που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Ανήμπορη να διαχειριστεί η νεαρή κοπέλα τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο στενό και οικογενειακό της περιβάλλον δεν άντεξε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα, αφήνοντας πίσω της ένα σημείωμα που ρίχνει φως στους λόγους της πράξης της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η Αστυνομία συνδέει την αυτοκτονία της 14χρονης με τις καταγγελίες του πατέρας της εις βάρος ενός 42χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο 42χρονος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την ανήλικη κοπέλα. Η σχέση αυτή έγινε γνωστή στον πατέρα της ο οποίος προχώρησε στις σχετικές καταγγελίας στις Αρχές, με συνέπεια να συλληφθεί και να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του άνδρα με  τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Η 14χρονη προφανώς βρέθηκε σε ένα απίστευτο αδιέξοδο και σήμερα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσέπη της βρέθηκε σημείωμα που απευθυνόταν στον 42χρονο στο οποίο αποκαλύπτεται πόσο ανυποψίαστη ήταν για τις προθέσεις του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που σε κατάσταση σοκ δεν άντεξαν και διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό.