Δοκιμάζω τον μουσακά, το 4ο πιάτο του μενού και μου θυμίζει αυτόν που έφτιαχνε η μαμά μου: πατάτα στο κάτω μέρος, λαχανικά, μοσχαρίσιος κιμάς και αφράτη μπεσαμέλ. Πριν από λίγο συζητούσα με μια συνάδελφο για το προηγούμενο πιάτο, μια νοστιμότατη σαλάτα με ρεβίθια και λίγο ρύζι, αρωματισμένη με μοσχολέμονο και λίγο κίμινο.  Βρίσκομαι στο εστιατόριο του Fouar, πάνω από το κατάστημα ΑΒ Μητροπόλεως, καλεσμένη στην πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Loveat» που διοργανώθηκε από την  ΑΒ Βασιλόπουλος και τον chef Άκη Πετρετζίκη για να εορτασθεί  το λανσάρισμα της νέας σειράς έτοιμων γευμάτων «AB You’ll Love».

Καθώς το ένα πιάτο από το μενού γευσιγνωσίας διαδέχεται το άλλο (ψαρόσουπα, σαλάτα Caesars, σαλάτα με ρεβίθια, μουσακάς, κοτόπουλο stir fry με noodles, banoffee και πραλίνα cheesecake)  «αποκαλύπτεται» πως όλα τα πιάτα είναι από τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων που φέρουν την υπογραφή του chef, Άκη Πετρετζίκη, και την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, Όλγα Μιχαλοπούλου, Marketing & Communications Director της ΑΒ Βασιλόπουλος, και ο Άκης Πετρετζίκης δήλωσαν για αυτή τη γευστική εμπειρία και τη συνεργασία τους: «Ο πρωταγωνιστής αυτής της εκδήλωσης είναι τα έτοιμα γεύματα «AB You’ll Love»! Αυτή τη γαστρονομική εμπειρία, εσείς και όλοι οι πελάτες μας μπορείτε να βρείτε στο «μεγαλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας», δηλαδή σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Για κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ποικιλία γευστικών επιλογών με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά που παρασκευάζονται καθημερινά για να φέρουν το καλύτερο στο τραπέζι σας», ανέφερε η Όλγα Μιχαλοπούλου. Ο Άκης Πετρετζίκης, συμπλήρωσε «Το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής είναι η φροντίδα και το μεράκι για το καλό φαγητό. Με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρουμε καθημερινές εμπειρίες απόλαυσης σε όλους εσάς και φιλοδοξούμε να αναβαθμίσουμε την εμπειρία του έτοιμου φαγητού στην Ελλάδα».

Η νέα σειρά έτοιμων γευμάτων «AB You’ll Love» από τον Άκη Πετρετζίκη είναι εμπνευσμένη από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από έτοιμα μαγειρευτά φαγητά, φρέσκες σαλάτες, πίτσες & πεϊνιρλί, σάντουιτς και επιδόρπια (μην χάσετε το banoffee!), που παρασκευάζονται καθημερινά με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ.

Διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα AB Click2Shop για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.