Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, Ν. Μπελαβίλας, καταρρέει σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Ετσι, ο μόνος τρόπος για να αναδείξει κάπως την υποψηφιότητά του είναι να φωνάζει μπας και ακουστεί. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορεί τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος στις μετρήσεις προηγείται με 20 μονάδες διαφορά τουλάχιστον από τον δεύτερο, ότι δεν θέλει να αντιπαρατεθεί σε debate με τον ίδιο.

Μωραίνει κύριος, μιας και ο κ. Μπελαβίλας δίνει μάχη για την… τρίτη θέση κι όχι για να είναι στο δεύτερο γύρο. Ετσι λοιπόν, αντί να ασχολείται με το πρόγραμμά του, με το όραμά του για τον Πειραιά, αποφάσισε να διαφημιστεί στοχοποιώντας, ποιον άλλον, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εμμονή θα πει κανείς από μια υποψηφιότητα η οποία θα «βουλιάξει» τις επόμενες ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά.

Είπε ακόμη, ψευδόμενος, ότι δεν πήγε σε debate ο δήμαρχος, όμως, το Σάββατο υπάρχει μια τέτοια τηλεμαχία στην ΕΡΤ και την Τετάρτη στον real fm.

Όμως, ο κ. Μπελαβίλας αποφάσισε να πει ψέματα, για ακόμη μια φορά, καθώς είναι η προσφιλής του τακτική για να δοξαστεί κρυπτόμενος από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.

Πηγές του γραφείου Τύπου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», τόνιζαν ότι λίγες ημέρες απομένουν στον κ. Μπελαβίλα μέχρι να σταματήσει να λέει ψέματα. Αλλωστε, στα debate που θα γίνουν θα αναδειχθεί και η παντελής απουσία προγράμματος για τον Πειραιά.