Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 35χρονου «Ορέστη», ο οποίος κατηγορείται πλέον για τέσσερις δολοφονίες.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο serial killer συνελήφθη εχθές, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των προσπαθειών εντοπισμού της σορού, της 30χρονης Maricar Valdez.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar, καθώς και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο σε ποια νεκρή ανήκει η σορός που βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sigmalive.gr, το πτώμα, που εντοπίστηκε μέσα σε λάκκο, βρέθηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας βρίσκονται στο πεδίο βολής της Ορούντας, συνοδεύοντας τον 35χρονο για υπόδειξη σκηνών, όπου φέρεται να τους υπέδειξε χώρο στον οποίο βρίσκεται πτώμα.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρίσκεται και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο «φρεάτιο της φρίκης», όπου τα μέλη της ΕΜΑΚ δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

Έτσι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο serial killer έχει σκοτώσει πέντε γυναίκες. Η 38χρονη Mary Rose, η σορός της οποίας αποτέλεσε και την αφορμή να ξεκινήσουν οι έρευνες. Ακολούθησαν η 6χρονη κόρη της Sierra, η 28χρονη Arian Palanas Lozano, η 30χρονη Μaricar και εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες ακόμα μια γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία.