Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 10.30, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους απαντάμε στις προεκλογικές κοινοβουλευτικές φιέστες χωρίς επιτακτικό χαρακτήρα που δεν έχουν κανένα νόημα, όσο η χώρα δεν μπορεί να διεκδικήσει τις αξιώσεις της δέσμια της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Με σεβασμό στην Ιστορία και στο Δικαίωμα του Ελληνικού Λαού στη Γνώση καταθέτουμε τεκμήρια για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, τα οποία η Διοίκηση δεν έχει φροντίσει να καταθέσει στα ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ.

Τον Παραστατικό Χάρτη του 1946 που απεικονίζει τα 1770 χωριά και πόλεις της Ελλάδας που καταστράφηκαν από τον κατακτητή (Επιμ. Δημ. Καραδήμα)

Το Βιβλίο «Καταστραφείσαι Πόλεις» (1946), επιμέλεια έκδοση

Το Βιβλίο του Δοξιάδη «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ» (1946)

Το Βιβλίο Ζημίες των Αρχαιοτήτων (1946)

Τη μελέτη του Νικολάου Πλάτωνος (εφόρου αρχαιοτήτων Κρήτης) σε σχέση με τις αρχαιότητες της Κρήτης κατά την περίοδο της Κατοχής και του Πολέμου (Κρητικά Χρονικά 1947)

Στοιχεία και τεκμήρια για τις καταστροφές των Γερμανών Ναζιστών στην Ελλάδα υπήρχαν. Πολιτική Βούληση να διεκδικηθούν οι επανορθώσεις δεν υπήρχε και δεν υπάρχει.

Απαιτούμε

  • Την εγγραφή στον Τακτικό Προϋπολογισμό των κονδυλίων που αφορούν στις οφειλές της Γερμανίας προς Ελλάδα, όπως έχουν υπολογιστεί από την ομάδα εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους .
  • Την επίδοση στη Γερμανία ρηματικής διακοίνωσης να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις.
  • Την παροχή άδειας, κατ΄άρθρο 923 ΚΠολΔ, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την εκτέλεση των αμετακλήτων αποφάσεων των Δικαστηρίων που δικαιώνουν τα θύματα της θηριωδίας (Δίστομο , Αίγιο κ.λπ.).

Η πάλη κατά του Ναζισμού θα δικαιωθεί μόνο όταν αποζημιωθούν τα θύματά του.

Μαριάνα Τσίχλη

Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής « ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ»

Αριστείδης Κωνσταντάκης ,

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής , ΛΑΕ – ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Σαράντος Θεοδωρόπουλος

μέλος της Συντ Επιτροπής του ΕΣΔΟΓΕ. Μέλος του Π.Σ. της ΛΑΕ