Τις αντιδράσεις κατά των πλειστηριασμών συνέχισαν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και του «Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών», πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην Αθήνα, όπου είχαν προγραμματιστεί μεταξύ άλλων, τέσσερις πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ, «σε αυτή την κινητοποίηση οι συμμετέχοντες/σες με την παρουσία και τα συνθήματά τους, διαμήνυσαν για άλλη μία φορά ότι δεν εξαπατώνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ, που τυλίγουν με επικοινωνιακά χρυσόχαρτα την άθλια τροπολογία τους για τα κόκκινα δάνεια, ούτε τρομοκρατούνται από τις αστυνομικές και κλιμακούμενες δικαστικές διώξεις σε βάρος τους. Επίσης, απαίτησαν να σταματήσουν αυτές οι απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές διώξεις και να προστατευτεί νομοθετικά η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία».

Συνεχίζοντας, η Λαϊκή Ενότητα τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης κινητοποίησης ήταν η αναστολή των δύο από τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο και έξι συνολικά στην υπόλοιπη Αττική. Η Λαϊκή Ενότητα δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που έχουν στόχο την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας και πως δεν τρομοκρατείται από τις διώξεις της κυβέρνησης επισημαίνει στην ανακοίνωση της.