• Αναζήτηση

Τζανακόπουλος vs Ζούλα και στη… μέση ο Νίκος Παππάς

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Κ. Μητσοτάκη

Η αναφορά του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στις σχέσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου, προκάλεσε νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αυτό γιατί ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Ζούλας υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κράτησε αποστάσεις για τις σχέσεις Παππά – Αρτεμίου.

Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Ζούλας «έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι “δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου”. Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις».

Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς Τζανακόπουλου, ο οποίος απάντησε με γραπτή δήλωση, στην οποία σημειώνει πως «η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του, ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει: «Ο κος Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ σήμερα πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά. Αντί ο κος Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει, δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk