• Αναζήτηση
 • Novartis: «Δικαίωση» λέει ο Πολάκης που θα τους έκλεινε όλους φυλακή

  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για «δικαίωση» και κατά την προσφιλή τακτική του προαναγγέλλει «άμεση συνέχεια».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μέσω  Facebook σπεύδει να πανηγυρίσει ο Παύλος Πολάκης για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis και το αίτημα για άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου. Κάνει μάλιστα λόγο για «δικαίωση».

  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κατά τη συνήθη πρακτική του, προαναγγέλλει δε και συνέχεια και μάλιστα «άμεση».

  «Επιτέλους! Δικαίωση πρώτη! Και έπεται και άμεση συνέχεια», έγραψε στο Facebook.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν έχει κρύψει τις απόψεις ότι για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία «αν βάλουμε κάποιους φυλακή», είχε αποκαλύψει –ξανά μέσω Facebook-  την ταυτότητα προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis. Συγκεκριμένα είχε παρουσιάσει φωτογραφία του Νίκου Μανιαδάκη, πρώην συμβούλου πολιτικών που είχαν διατελέσει υπουργοί Υγείας, αφήνοντας βαρύτατο υπαινιγμό ότι πρόκειται για το πρόσωπο που μετέφερε μίζες σε βαλίτσες.

  Με βάση, ωστόσο, τα στοιχεία του πορίσματος δεν έχουν εντοπιστεί τραπεζικοί λογαριασμοί ή κινήσεις χρημάτων που να συνδέονται με τον κ. Μανιαδάκη ή στελέχη της Novartis.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk