Αγαπημένο πιάτο στο δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου, η μαγειρίτσα επιδέχεται πολλές … παρεμβάσεις.

Μέχρι που όμως;

Μπορεί, εκτός από παραδοσιακή, να γίνει και με άλλο κρέας κι αν ναι με τι;

Υπάρχουν συνταγές μαγειρίτσας ιδανικές για όσους δεν αγαπούν τα κρεατικά;

Τις απαντήσεις θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με το Βήμα σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Πάσχα.

Θα δείτε βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε μια εύκολη και γρήγορη μαγειρίτσα αλλά και 4 ακόμα παραλλαγές: από την πιο κλασσική μέχρι και μαγειρίτσα με … ψάρι!

Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»