• Αναζήτηση
  • H μαγειρίτσα δεν είναι μια

    Αγαπημένο πιάτο στο δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου, η μαγειρίτσα επιδέχεται πολλές … παρεμβάσεις.

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Αγαπημένο πιάτο στο δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου, η μαγειρίτσα επιδέχεται πολλές … παρεμβάσεις.

    Μέχρι που όμως;

    Μπορεί, εκτός από παραδοσιακή, να γίνει και με άλλο κρέας κι αν ναι με τι;

    Υπάρχουν συνταγές μαγειρίτσας ιδανικές για όσους δεν αγαπούν τα κρεατικά;

    Τις απαντήσεις θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με το Βήμα σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Πάσχα.

    Θα δείτε βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε μια εύκολη και γρήγορη μαγειρίτσα αλλά και 4 ακόμα παραλλαγές: από την πιο κλασσική μέχρι και μαγειρίτσα με … ψάρι!

    Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»

    Δείτε επίσης
    Γευσιγνώστης
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk