• Αναζήτηση
 • Μαξίμου: Η ΝΔ κρύβεται για το πόθεν έσχες των στελεχών της

  Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης

  Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για το ζήτημα της άρσης του τραπεζικού απορρήτου για βουλευτές στο πλαίσιο του ελέγχου των πόθεν έσχες.

  «Η ΝΔ κρύβεται για το πόθεν έσχες των στελεχών της και ψάχνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», απαντά το Μαξίμου στην ανακοίνωση της ΝΔ, μέσω της οποίας κατηγορεί, μεταξύ άλλων, την κυβέρνηση ότι παγώνει τον έλεγχο των «πόθεν έσχες» έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

  Η τροπολογία, «σε καμία περίπτωση δεν παγώνει τη λειτουργία της Επιτροπής η οποία κανονικά συνεχίζει να ασκεί την αρμοδιότητά της. Ενώ από τον Σεπτέμβρη θα υπάρχει και τυποποιημένος έλεγχος» σημειώνει το Μαξίμου.

  Η ανακοίνωση του Μαξίμου

  «Η ΝΔ κρύβεται για το πόθεν έσχες των στελεχών της και ψάχνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

  Ό,τι και να σκαρφιστεί, δεν αλλάζει το γεγονός πως χθες μόνο αυτή και η Χρυσή Αυγή καταψήφισαν την τροπολογία για να μπορεί η Επιτροπή να ελέγχει αυτόματα τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές πολιτικών.

  Η τροπολογία, εξάλλου, σε καμία περίπτωση δεν παγώνει τη λειτουργία της Επιτροπής η οποία κανονικά συνεχίζει να ασκεί την αρμοδιότητά της. Ενώ από τον Σεπτέμβρη θα υπάρχει και τυποποιημένος έλεγχος.

  Η ουσία της χθεσινής τροπολογίας είναι ότι η άρση του τραπεζικού και χρηματιστηριακού απορρήτου για τους πολιτικούς που ελέγχονται από την Επιτροπή πλέον είναι υποχρεωτική και αυτόματη. Αυτό είναι προφανώς που τρομάζει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk