• Αναζήτηση
 • ΝΔ : Στα fake news το Μαξίμου έχει γίνει πια πρωταθλητής

  Η κυβέρνηση παγώνει τον έλεγχο των «πόθεν έσχες» έως 30 Σεπτεμβρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οξύτατη η αντίδραση της ΝΔ μετά την ανακοίνωση του Μαξίμου ότι η αξιωματική αντιπολίτευση φοβήθηκε να ψηφίσει την τροπολογία για άρση του τραπεζικού απορρήτου για τους βουλευτές στο πλαίσιο του ελέγχου των πόθεν έσχες.

  Χαρακτηρίζοντας «απύθμενης θρασύτητας» την ανακοίνωση του Μαξίμου, τονίζει ότι «όσα, υποτίθεται ότι νομοθετήθηκαν χθες, είναι νόμος του κράτους ήδη από το 2014 επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας» θυμίζοντας μάλιστα ότι το μόνο κόμμα που είχε τότε καταψηφίσει τη ρύθμιση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Φωτίζει δε τα ψιλά γράμματα της τροπολογίας, καταγγέλλοντας ότι «η χθεσινή, πολιτικά υστερόβουλη τροπολογία θεσπίζει μια νέα διαδικασία που επί της ουσίας παγώνει τον ουσιαστικό έλεγχο των Πόθεν Έσχες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μέχρι την τυπική λήξη της θητείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

  Η ανακοίνωση της ΝΔ

  «Στα fake news το Μαξίμου έχει γίνει πια πρωταθλητής. Αυτό απέδειξε η απύθμενης θρασύτητας ανακοίνωση της κυβέρνησης που εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία ότι δήθεν καταψήφισε την χορήγηση της δυνατότητας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής να άρει το τραπεζικό απόρρητο βουλευτών που ελέγχονται για τα πόθεν έσχες τους.»

  » Το Μαξίμου λέει εν γνώσει του ψέματα και επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες. Όσα, υποτίθεται ότι νομοθετήθηκαν χθες, είναι νόμος του κράτους ήδη από το 2014 επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Και το μόνο κόμμα που καταψήφισε τότε τη ρύθμιση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ! »

  » Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Η χθεσινή, πολιτικά υστερόβουλη τροπολογία θεσπίζει μια νέα διαδικασία που επί της ουσίας παγώνει τον ουσιαστικό έλεγχο των Πόθεν Έσχες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλ. μέχρι την τυπική λήξη της θητείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.»

  » Ας μην τρέφουν, όμως, αυταπάτες: ο έλεγχος θα γίνει από την επόμενη βουλή και θα είναι εξονυχιστικός».

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk