Συνελήφθη από τις αρχές και ανακρίνεται ένας  Βούλγαρος 31 ετών για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 στην Βούλα. Οι Αρχές αναζητούν και τον 35χρονο αδερφό του δράστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύλληψή του έγινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Γλυφάδας και πρόκειται για τον δράστη της δολοφονίας του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Αυτή την ώρα ανακρίνεται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Αύριο Παρασκευή πρωί θα γίνει η παρουσίαση από την Ασφάλεια Αττικής της υπόθεσης εξιχνίασης της δολοφονίας του επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε ενώ επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με βίντεο που είχε δημοσιοποιηθεί ο δράστης είχε πλησιάσε το θύμα αμέσως μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Ο Γιάννης Μάκρης είχε καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο άνδρας πλησίασε τρέχοντας και από το παράθυρο του συνοδηγού τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και από απόσταση μικρού μέτρου συνέχισε να πυροβολεί.

Μετά από ελάχιστα βήματα ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα και ο δολοφόνος εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με το βίντεο ο δολοφόνος φορούσε μαύρο τζόκεϊ, σπορ μπουφάν και μαύρο παντελόνι. Ο δράστης, όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποίησε πιστόλι με σιγαστήρα καθώς κανένας από τους περίοικους δεν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος διέμενε στο εξωτερικό και μέχρι αυτή τη στιγμή κρατά το στόμα  του κλειστό αρνούμενος να αποκαλύψει στους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ποιος έδωσε την εντολή να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου του επιχειρηματία.