Με αφορμή δημοσίευμα του in.gr με τίτλο: Master chef στο Μαξίμου: «Μαγείρεψαν» τη δημοσκόπηση για να μην δείχνει πλήρη κατάρρευση, ο διευθύνων σύμβουλος της ALCO, Κώστας Παναγόπουλος, διαψεύδει τα όσα αναφέρονται για τη δημοσκόπηση που παρουσίασε την Τετάρτη στην τηλεόραση του OPEN.

Ο κ. Παναγόπουλος επικοινώνησε με το in.gr δίνοντας τη θέση του κι επισημαίνοντας ότι το περιεχόμενο του ρεπορτάζ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:

«Στα 30 χρόνια της παρουσίας μας στην αγορά, οι δημοσκοπήσεις μας παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στον εντολέα τους (κάτι που γνωρίζουν καλά τα δεκάδες ΜΜΕ με τα οποία έχουμε συνεργαστεί, ανάμεσα  τους και κάποια που ανήκουν  στον Όμιλο σας). Δεν γνωρίζουμε αν σας παρέσυρε η νοσηρή φαντασία  κάποιου συνεργάτη σας, ή λανθασμένες πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι πριν προχωρήσετε στη δημοσιοποίηση ενός τόσο συκοφαντικού για την εταιρεία μας κειμένου, θα έπρεπε  – όπως επιβάλει η δεοντολογία – να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν το είχατε πράξει, θα  γνωρίζατε την πραγματικότητα.

Διαψεύδουμε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος. Ζητάμε να το αποσύρετε αμέσως και να δημοσιοποιήσετε την απάντηση μας. Ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσετε με βάση τη δεοντολογία, όπως αρμόζει στον μεγάλο Όμιλο του οποίου το in.gr είναι μέλος και δεν θα μας οδηγήσετε στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας».