Ένα νέο βίντεο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας, και καταγράφει την… χλιδάτη ζωή που κάνουν κρατούμενοι μέσα στις φυλακές της χώρας.

Συνεχίζεται ο σάλος από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Το Βήμα» για τα πάρτι κρατουμένων σε κελιά-σουίτες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Στο βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει «Το Βήμα» Αλβανοί κρατούμενοι που διαμένουν σε κελιά-σουίτες με μεγάλες δορυφορικές τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές εμφανίζονται να πετούν επιδεικτικά σαν χαρτοπόλεμο, χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Μάλιστα, τα κατορθώματά τους αυτά τα μετέδωσαν live στο Facebook. Η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν να τονίσει, σε ανακοίνωσή του, ότι διεξάγεται έρευνα και πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου».

Ωστόσο, την Κυριακή ήλθε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο με εικόνες… ξεφαντώματος μέσα στις φυλακές. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το αλκοόλ ρέει άφθονο, και κρατούμενοι ρίχνουν ζεϊμπεκιές με τους υπόλοιπους να χειροκροτούν και να καταγράφουν τις εικόνες με κινητά τηλέφωνα.

Πρώην κρατούμενος μίλησε στον Alpha λέγοντας: «Αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;». «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος».