• Αναζήτηση
 • ΚΕΔΕ: Διαφωνούμε με τις προεκλογικές προσλήψεις συμβασιούχων σε δήμους

  «Δηλαδή δεν θέλετε τις προσλήψεις;» ρώτησε έκπληκτος ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη διαφωνία της με τις προεκλογικές προσλήψεις συμβασιούχων σε δήμους, όπως αυτές προωθούνται από υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών εξέφρασε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

  Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιάννης Καραγιάννης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της βουλής, χαρακτήρισε σοφή την προηγούμενη διάταξη για αναστολή προσλήψεων.  Εξέφρασε μάλιστα φόβο ότι τέτοιου είδους προσλήψεις μπορεί να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης.

  Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ προκάλεσε την έκπληξη του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση ο οποίος ανέφερε: «Δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις; Είναι υπέρ της αναστολής προσλήψεων και κατά της αύξησης κατά 400 του αριθμού των συμβασιούχων;» ρώτησε.

  «Δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο» επανέλαβε ο κ. Καραγιάννης ξεκαθαρίζοντας ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη, αλλά και την άποψη της ΚΕΔΕ.

  Μετά από σχετική ερώτηση του κ. Χαρίτση ο κ. Καραγιάννης σημείωσε ότι εξαιρεί μόνο τις προσλήψεις στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ η οποία διεξάγεται από το ΑΣΕΠ.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk