Την παραίτησή του από την προεδρία της Attica Βank υπέβαλε την Τετάρτη ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει στο ΔΣ της τράπεζας μέχρι την ερχόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία θα εκλέξει το νέο πρόεδρο.

Την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει επί του θέματος το ΔΣ της Attica bank. Κατά ορισμένες πληροφορίες, ο ΕΦΚΑ, βασικός μέτοχος της τράπεζας, έχει ζητήσει την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για την άμεση αντικατάσταση του κυρίου Ρουμελιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο απερχόμενος πρόεδρος διατηρεί πολύ κακές σχέσεις με το διευθύνοντα σύμβουλο της Attica bank Θεόδωρο Πανταλάκη.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα πιάστηκαν στην κυριολεξία στα χέρια, με τον κύριο Ρουμελιώτη να επιτίθεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες στον κύριο Πανταλάκη.

Για το επεισόδιο αυτό, αλλά και για το ρόλο του στη διοίκηση της Attica Βank είχε κληθεί ο κύριος Ρουμελιώτης σε ακρόαση από την Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο δεν παρέστη ποτέ στην προγραμματισμένη συνάντηση.