• Αναζήτηση
 • Μεγαλώνει η οικογένεια του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

  Yποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, θα είναι ο κ. Γιάννης Κασιδιάρης και ο κ. Κωνσταντίνος Σταματελάτος

  Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, θα είναι ο κ. Γιάννης Κασιδιάρης και ο κ. Κωνσταντίνος Σταματελάτος.

  Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

  Ο κ. Γιάννης Κασιδιάρης είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

  Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιου και κάτοχος μεταπτυχιακού Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις logistics, σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις καθώς και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον χρηματοοικονομικό τομέα.

  Διατελεί τομεάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος στη ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά και Νήσων και Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

  Ο κ. Κωνσταντίνος Σταματελάτος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά του στην Παλαιά Κοκκινιά.

  Διατηρεί κατάστημα φωτισμού – ηλεκτρολογικού υλικού.

  Είναι Πρόεδρος της Δ’ ΔΗΜ.ΤΟ Καμινίων Νέας Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει μέλος σε εξωραϊστικούς, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους με ανάλογη δράση και προσφορά. Είναι επί σειρά ετών επίτροπος στον Ι.Ν Θείας Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος Πειραιά.

  Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισεπως ολοένα και περισσότεροι Πειραιώτες που αγαπούν την πόλη τους, συστρατεύονται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για να συμβάλουν στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να κάνει η πόλη μας ακόμα μεγαλύτερα βήματα προόδου. «Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Γιάννη Κασιδιάρη και τον Κωνσταντίνο Σταματελάτο, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Πρόκειται για δυο δυναμικούς συμπολίτες μας,  οι οποίοι έχουν γνώση των προβλημάτων της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και συμμετέχουν μαζί μας στις δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε να συμβάλουν στη βελτίωση της περιοχής τους. Χαίρομαι που συντάσσονται στην προσπάθεια μας, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που οραματιζόμαστε και δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 4,5 χρόνια».

  Ο κ. Γιάννης Κασιδιάρης, σε δήλωσή του, επεσήμανε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως Κοινοτικός Σύμβουλος στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα του Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη που με τιμά με την επιλογή του να είμαι υποψήφιος σε μία πολύ σημαντική Κοινότητα για εμένα. Μια Κοινότητα όπου μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω. Μια Κοινότητα στην οποία βιώνω καθημερινά μαζί με τους γείτονες μου και τους συμπολίτες μου τα προβλήματα της. Οι νέοι πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα μείζονα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Για αυτό το λόγο στέκομαι αρωγός στη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 ο Γιάννης Μώραλης με αίσθημα  ευθύνης και αγάπης προς τους συμπολίτες μας και τη γειτονιά που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε».

  Ο κ. Κωνσταντίνος Σταματελάτος σε δήλωσή του τόνισε:«Εκτιμώντας τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής σε ένα δύσκολο περιβάλλον και έχοντας την υποχρέωση να καταβάλλω τα μέγιστα δυνατά για τη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην αγαπημένη μας περιοχή,  συστρατεύομαι στο κάλεσμα του Δημάρχου της πόλης Γιάννη Μώραλη στον υπερκομματικό συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk