Την ποινική δίωξη των μελών του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο γραφείο του κάνοντάς το γυαλιά-καρφιά ζητά ο γιατρός που κατηγορείται ότι έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθείς.

«Την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο» απείλησαν τον 50χρονο τον οποίο χαστούκισαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας. Η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε έρευνα για την ταυτοποίηση των προσώπων που εμφανίζονται στο βίντεο της εισβολής προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο γιατρός και καθηγητής χειρουργικής είχε συλληφθεί από τις Αρχές μετά από καταγγελίες ότι ζητούσε χρήματα από 40χρονο καρκινοπαθή. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση προχώρησε σε νέες απειλές ππρος επίορκους γιατρούς. Στη σελίδα του στο Facebook έγραψε «ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ» αναρτώντας το βίντεο από την επίθεση στο ιατρείο, όπου τα μέλη του Ρουβίκωνα φώναζαν στον 50χρονο.

«Μην τυχόν και πεις τίποτα» του φώναζαν, ενώ φεύγοντας έσπασαν πίσω τους αντικείμενα αποκαλώντας τον «ξεφτίλα» και «παλιοαλήτη».