• Αναζήτηση
 • Ρουβίκωνας: Αδύνατη η αποτροπή των ενεργειών μας από την ΕΛ.ΑΣ.

  Eίναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης, και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού» τονίζει το μέλος του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στο facebook

  Μετά τις τελευταίες συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνας, ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας υποστήριξε πως είναι αδύνατη η αποτροπή των ενεργειών της από την ΕΛ.ΑΣ. διότι έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης και το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

  «Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη.Οι εν δυνάμει «στόχοι» είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο «αχαρτογράφητο» από τις αρχές. Ολα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης, και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού» τονίζει το μέλος του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στο facebook για να προσθέσει:

  «Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ (κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι) είναι ατελέσφορο και αδύνατον. Εκτός και εάν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επί του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει».

  Υπενθυμίζεται ότι χθες, μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν νέα εισβολή, αυτή τη φορά σε εταιρεία με ιχθυοκαλλιέργειες.

  Ειδικότερα, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια και φορμόλη.

  Σημειώνεται πως αυτή είναι η πέμπτη ενέργεια, σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών και ταυτόχρονα η έβδομη μέσα σε μία εβδομάδα.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk