Η νέα τυρόπιτα

Γίνεται τυρόπιτα από φύλλο για spring rolls ή καταΐφι;

Πως φτιάχνουμε τις καλύτερες ζύμες;

Ποια είναι τα καταλληλότερα τυριά για να τις γεμίσουμε;

Ποιοι είναι οι νοστιμότεροι συνδυασμοί;

Ποια μυρωδικά ταιριάζουν;

Μπορούμε να σερβίρουμε μια τυρόπιτα μέσα σε ένα … βάζο;

Τις απαντήσεις θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με το Βήμα.

Σε ένα μεγάλο πολυσέλιδο αφιέρωμα οι καλύτεροι έλλληνες σεφ ετοιμάζουν και μας προτείνουν τις πιο σύγχρονες και νόστιμες συνταγές για την πιο δημοφιλή ελληνική πίτα.

Δεν είναι όμως μόνον αυτές που θα φτιάξουμε στην κουζίνα μας.

Στο πλούσιο τεύχος του Γευσιγνώστη θα βρείτε και τις διευθύνσεις για να αγοράσετε τις καλύτερες τυρόπιτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια.

Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με Το Βήμα της Κυριακής