Σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας στα «καρφιά» του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος με ανάρτηση του στο Twitter είπε πως ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 «κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ως υποψήφιος στη Γερμανία, γιατί στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε καλύτερα και ξέρει ότι δεν έχει καμία πιθανότητα εκλογής».

«Αν αναρωτιόσασταν τι κάνει ο κ. Παπαδημούλης σαν ευρωβουλευτής, η απάντηση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι »τα χώνει στον Βαρουφάκη για το ότι θα κατέβει στη Γερμανία, επειδή στην Ελλάδα τον ξέρουμε καλύτερα». Αν αναρωτιόσασταν αν αξίζει ο μισθός του ευρωβουλευτή για να τρέχει ένα τρολοτουήτερ, θα λατρέψετε το ότι απλώς σουμάριζε «ρεπορτάζ» του TVXS, του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

«Κι αν αναρωτιόσασταν γιατί τους τσίμπησε σήμερα η μύγα, είναι γιατί την «προοδευτική του Διεθνή» ο κ. Παπαδημούλης την ανακήρυξε χθες σε Αθηναϊκό ξενοδοχείο έχοντας στο πλάι του στελέχη και κομματικούς δημοσιογράφους του κόμματός του, ενώ ο κ. Βαρουφάκης τον Νοέμβριο στο Βερμόντ, έχοντας στο πλάι του το Μπέρνι Σάντερς. Ευχόμαστε στους ανησυχούντες καλή επιτυχία στο πραγματικά Αριστερό τους Μέτωπο με τα Μνημόνια μέχρι το 2060 ως το αδιάψευστο track record τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, με ανάρτηση του στο Twitter ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Ο Βαρουφάκης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, με επίθεση εναντίον όλης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Είναι υποψήφιος στη Γερμανία, γιατί στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε καλύτερα και ξέρει ότι δεν έχει καμία πιθανότητα εκλογής. Στις 26 Μαΐου του 2019 θα κριθούμε όλοι».