• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Δεν καταθέτει πρόταση μομφή κατά της κυβέρνησης

  Ποιο είναι το σκεπτικό

  Η ΝΔ δεν προσανατολίζεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης στη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πειραιώς.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι οι αριθμητικοί συσχετισμοί δεν ευνοούν, άρα εκ των πραγμάτων θα ήταν μια χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα κίνηση, ειδικά που θα γινόταν μία εβδομάδα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση.

  Ο κ. Μητσοτάκης έκρινε πως μια τέτοια επιλογή θα έδινε άλλοθι τόσο στον κ. Θεοδωράκη όσο και στον κ. Καμμένο για «τζάμπα μαγκιές».

  Αντίθετα, θέλει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτό το πολιτικό όπλο ενδεχομένως αργότερα, όταν θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η κυβέρνηση – κουρελού είναι εύθραυστη.

  Έτσι, η ΝΔ θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη των επιχειρημάτων εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών και θα καλέσει όλους τους βουλευτές να συνειδητοποιήσουν τις ιστορικές τους ευθύνες.

  Η Πειραιώς διαμηνύει ότι ψήφο στην Συμφωνία των Πρεσπών ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk