Μπορεί η Αστυνομία να προχώρησε σε αλόγιστη χρήση χημικών, μετατρέποντας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σε χάος, στερώντας με αυτόν τον τρόπο το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτυρηθούν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι Αρχές δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και ληγμένα χημικά σε χώρο που υπήρχαν ηλικιωμένοι και παιδιά, με αποτέλεσμα τη λιποθυμία αρκετών συμπολιτών μας.

Ωστόσο για την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη υπάρχουν μόνο οι τραυματισμένοι αστυνομικοί, ενώ και εκείνη με προκλητικό τρόπο ρίχνει ευθύνη ακροδεξιές οργανώσεις.

«Θα καταδικάσει η ΝΔ την ακροδεξιά βία, με 24 τραυματισμένους άνδρες της ΕΛΑΣ που προστάτευσαν το ελληνικό Κοινοβούλιο;» διερωτάται η Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο Twitter.

Επίσης η κ. Γεροβασίλη σε άλλο Tweet αναφέρει : «Θα καταδικάσει ο κ.Μητσοτάκης τις σημερινές βίαιες επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς, φωτορεπόρτερ ακόμα και στελέχη της ΝΔ ή επειδή προέρχονται από ακροδεξιούς κάνει πως δεν βλέπει; «Όταν εκτρέφεις το τέρας…».