Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά το «διαζύγιο» Τσίπρα – Καμμένου. Ο Πάνος Καμμένος έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη μέσω twitter.

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωσή της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο κ. Καμμένος.

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1084730710995492865

Λίγη ώρα αργότερα, ο Πάνος Καμμένος με νέο μήνυμα στο Twitter έθεσε εκτός της ΚΟ των ΑΝΕΛ και τον Βασίλη Κόκκαλη, σημειώνοντας πως «παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ».

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1084746932193579009

Νωρίτερα σε αποκλειστική δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Κουντουρά δήλωσε ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της προσθέτοντας ότι δεν διαπραγματεύεται το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση.

Αμέσως μετά, σε ανακοίνωσή του και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.