Προχώρα η διαδικασία επαναπροκήρυξης των 2 «ορφανών» τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης σήμερα, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο η Προκήρυξη 1/2019 βάση της οποίας ανοίγει και πάλι η διαδικασία αδειοδότησης.

Υπενθυμίζεται ότι 2 από τις συνολικές 7 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου της Προκήρυξης 1/2017 παρέμειναν στο συρτάρι της Ανεξάρτητης Αρχής προς διεκδίκηση. Τον περασμένο Οκτώβρη η Alter Ego Media, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε αίτηση για τη διεκδίκηση μιας εκ των δύο αδειών μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ξεκινά να μέτρα αντίστροφα ο χρόνος των 45 ημερών  όπου δίνεται στους ενδιαφερόμενους για να καταθέσουν αίτηση για τη διεκδίκηση άδειας μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΣΡ 

Απεστάλη σήμερα Δευτέρα 14/1/2019 στο Εθνικό Τυπογραφείο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η Προκήρυξη 1/2019 για την δημοπρασία των δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας (Κ.Α.Δ. Εθνικού Τυπογραφείου 1777).