• Αναζήτηση
 • Μαξίμου: Ξέμεινε από επιχειρήματα ο κ. Μητσοτάκης

  Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έμειναν μόνο τα συνθήματα και αυτά δανεικά από τη Χρυσή Αυγή»

  Για αθλιότητες -σχετικά με τις ανακοινώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ– κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το Μέγαρο Μαξίμου.

  «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης, αφού έπεσε στο τελευταίο σκαλί της αθλιότητας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα θα πέσει και στο τελευταίο της γελοιότητας, προκειμένου να υπερασπιστεί την ακροδεξιά γραμμή που του επέβαλαν ο κ. Σαμαράς με τον κ. Γεωργιάδη στο Μακεδονικό» υποστηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

  Όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, «η προοπτική να διευκρινίζει το ίδιο το νέο Σύνταγμα της πΓΔΜ αυτό που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, ότι δηλαδή δεν ορίζει εθνότητα αλλά υπηκοότητα για τους πολίτες της, αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ακύρωση του αντιπολιτευτικού αφηγήματος της ΝΔ, μετά τη μη περικοπή στις συντάξεις».

  «Ο κ. Μητσοτάκης ξέμεινε από επιχειρήματα και του έμειναν τα συνθήματα. Και αυτά δανεικά από τη Χρυσή Αυγή» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk