• Αναζήτηση
 • Μαξίμου: Ξέμεινε από επιχειρήματα ο κ. Μητσοτάκης

  Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έμειναν μόνο τα συνθήματα και αυτά δανεικά από τη Χρυσή Αυγή»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για αθλιότητες -σχετικά με τις ανακοινώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ– κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το Μέγαρο Μαξίμου.

  «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης, αφού έπεσε στο τελευταίο σκαλί της αθλιότητας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα θα πέσει και στο τελευταίο της γελοιότητας, προκειμένου να υπερασπιστεί την ακροδεξιά γραμμή που του επέβαλαν ο κ. Σαμαράς με τον κ. Γεωργιάδη στο Μακεδονικό» υποστηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

  Όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, «η προοπτική να διευκρινίζει το ίδιο το νέο Σύνταγμα της πΓΔΜ αυτό που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, ότι δηλαδή δεν ορίζει εθνότητα αλλά υπηκοότητα για τους πολίτες της, αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ακύρωση του αντιπολιτευτικού αφηγήματος της ΝΔ, μετά τη μη περικοπή στις συντάξεις».

  «Ο κ. Μητσοτάκης ξέμεινε από επιχειρήματα και του έμειναν τα συνθήματα. Και αυτά δανεικά από τη Χρυσή Αυγή» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk