Πρόκειται για ένα σπάνιο είδος ψαριού με την ιδιότητα να ρουφά κρόκους αβγών. Η διαδικασία είναι απλή: 1. Πιέζουμε το ψαράκι. 2. Φέρνουμε απαλά τα χείλη του πάνω στον κρόκο του αβγού. 3. Απελευθερώνουμε από την πίεση ώστε να καταπιεί τον κρόκο. 4. Το πιέζουμε ξανά για να αφήσει τον κρόκο και έγινε (€12,90)!
Ιδρυμα Ευγενίδου-Πλανητάριο: λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο (Είσοδος από Πεντέλης 11)τηλ. 210-94 69.677, www.caelesteshop.gr