ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

12 γαρίδες No 1, κατεψυγμένες, καθαρισμένες

3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

1 πορτοκαλί πιπεριά, σε κυβάκια

½ σκελίδα σκόρδο

αλάτι, πιπέρι

1/3 ποτηράκι του κρασιού ούζο

1 συσκευασία πιλάφι αραμπιάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες.

Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.

Ετοιμάζουμε το πιλάφι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε το μείγμα με τις γαρίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.