Το ένα τρίτο όσων ήταν στο Καλαί έχουν φύγει, συνεχίζεται η επιχείρηση

Παρουσιάζοντας τον απολογισμό της πρώτης ημέρας της επιχείρησης για απομάκρυνση όσων διέμεναν στη «ζούγκλα» του Καλαί, και την τελική διάλυση των καταυλισμών, το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε πως έχουν ήδη φύγει 2.318 -αριθμός που αντιστοιχεί σε κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο όσων υπολογίζονται πως βρίσκονταν στη «ζούγκλα». Το Παρίσι επιχαίρει για τη μέχρι στιγμής ειρηνική ατμόσφαιρα, όμως οργανώσεις αρωγής προειδοποιούν πως οι σποραδικές νυχτερινές εντάσεις δείχνουν την εκρηκτική δυναμική που ακόμη υπάρχει στο Καλαί.

Παρουσιάζοντας τον απολογισμό της πρώτης ημέρας της επιχείρησης για απομάκρυνση όσων διέμεναν στη «ζούγκλα» του Καλαί, και την τελική διάλυση των καταυλισμών, το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε πως έχουν ήδη φύγει 2.318 -αριθμός που αντιστοιχεί σε κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο όσων υπολογίζονται πως βρίσκονταν στη «ζούγκλα».

Το Παρίσι επιχαίρει για τη μέχρι στιγμής ειρηνική ατμόσφαιρα, όμως οργανώσεις αρωγής προειδοποιούν πως οι σποραδικές νυχτερινές εντάσεις δείχνουν την εκρηκτική δυναμική που ακόμη υπάρχει στο Καλαί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk