Ν. Μανιός: «Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά, θα αποδειχθεί ότι δεν οργανώθηκε όπως έπρεπε και άρα είναι μια πολιτική ήττα»

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μίλησε στον Βήμα fm, για την απόφαση του ΣτΕ, για το νόμο Παππά και για την πορεία της κυβέρνησης

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό , για την απόφαση του ΣτΕ, για το νόμο Παππά και για την πορεία της κυβέρνησης. {{{ audio1 }}}

Για τον νόμο Παππά

«Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, τελεία και παύλα. (Θα εφαρμόσει η κυβέρνηση την απόφαση του ΣτΕ)Όχι, δεν θα το κάνει με το ζόρι, δεν θα το κάνει με ευχαρίστηση, να το πείτε έτσι. (Αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος), Είναι μια πολιτική, που θα αποδειχθεί ότι δεν οργανώθηκε όπως έπρεπε και άρα, με όρους Αριστεράς, είναι μία πολιτική ήττα, αλλά η ζωή δεν έχει μόνο νίκες».

Για την πορεία της κυβέρνησης

«Ναι, αυτό το λεω ανεπιφύλακτα, θα πάει μακριά(η κυβέρνηση), για δύο λόγους, γιατί αυτή η κυβέρνηση λύνει προβλήματα καθημερινότητας (και) θα μακροημερεύσει, θα πάει δηλαδή στο τέλος της θητείας».

Για τον ανασχηματισμό

«Ο ανασχηματισμός, πρέπει να γίνει από αυτούς που θα γίνει, δηλαδή κατά κύριο λόγο από τον πρωθυπουργό, εκτιμώντας το έργο των υπουργείων, που θα ανασχηματιστούν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk