Πενταετής εγγύηση και νέες μειωμένες τιμές από τη Volvo

Τη δυνατότητα απόκτησης ενός μοντέλου Volvo σε εξαιρετική τιμή, με πλούσιο εξοπλισμό και την εξασφάλιση που παρέχει η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης,

Τη δυνατότητα απόκτησης ενός μοντέλου Volvo σε εξαιρετική τιμή, με πλούσιο εξοπλισμό και την εξασφάλιση που παρέχει η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης, προσφέρει στο ελληνικό κοινό η Volvo Car Hellas, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Volvo Now! που βρίσκεται ήδη σε ισχύ.
Το Volvo Now! αφορά συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και έχει εφαρμογή στα πεντάθυρα χάτσμπακ V40 και V40 Cross Country, το μεσαίο σεντάν S60 και το sport wagon V60, αλλά και τα S60 Cross Country και V60 Cross Country, με την προϋπόθεση ότι η ταξινόμησή τους θα πραγματοποιηθεί έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις η διαφορά τιμής προς όφελος του καταναλωτή, σε σχέση με τις τιμές που ίσχυαν όταν ήταν ακόμα σε εφαρμογή το μέτρο της απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου, αγγίζει ή και ξεπερνάει κατά πολύ το 20%.
Η δε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης από τα δύο στα πέντε χρόνια γίνεται σε πολύ προνομιακή τιμή και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης.
Χαρακτηριστικά του προγράμματος Volvo Now! και του οικονομικού οφέλους που προκύπτει για κάθε μοντέλο είναι τα εξής παραδείγματα:
Το V40 D2 στην έκδοση εξοπλισμού Livstyl, με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα της οικογένειας Drive-E που έχει σχεδιάσει, εξελίξει και κατασκευάζει η ίδια η Volvo, απόδοσης 120 ίππων και πλούσιο εξοπλισμό, έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 26.400 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι σχεδόν κατά 21% χαμηλότερη, συγκρινόμενη με την προτεινόμενη τιμή λιανικής (33.500 ευρώ) που είχε το ίδιο μοντέλο πριν από την πρόσφατη ανανέωσή του, την περίοδο της απόσυρσης.
Παράλληλα, για εκείνους που προτιμούν την έκδοση βενζίνης, ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή αποτελεί το V40 T3 1.5 Auto, με τον κινητήρα των 1.498 κ.εκ. απόδοσης 152 ίππων, με το αυτόματο κιβώτιο να περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.
Το V40 Cross Country T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl έχει ακόμα πιο συμφέρουσα προτεινόμενη τιμή λιανικής, αφού η τιμή των 25.550 ευρώ είναι σημαντικά χαμηλότερη σε σχέση με εκείνη του περασμένου Μαΐου (30.500 ευρώ).
Το S60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl, επίσης με τον κινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο στον βασικό εξοπλισμό, έχει πλέον προτεινόμενη τιμή λιανικής 27.330 ευρώ, (η προτεινόμενη τιμή λιανικής τον Μάιο του 2016 ήταν 33.500 ευρώ).
Στην ίδια τιμή, λόγω και της ισχύουσας πολιτικής της Volvo για εξίσωση τιμών ανάμεσα στα S60 και V60, προσφέρεται και το V60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl. Η τιμή των 27.330 ευρώ είναι περίπου 23% χαμηλότερη από αυτή του περασμένου Μαΐου (35.300 ευρώ).
Τέλος, για το V60 Cross Country D4 Auto Momentum, με τον δίλιτρο κινητήρα των 190 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της Volvo, η νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι τα 35.080 ευρώ, ποσό μειωμένο κατά περίπου 18,5% σε σχέση με την προτεινόμενη τιμή λιανικής, όταν ήταν ακόμα σε ισχύ το μέτρο της απόσυρσης (43.000 ευρώ).

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk