Χ. Σταϊκούρας: «Ο πρόεδρος της Ν.Δ., θα καταθέσει στη ΔΕΘ, έναν ρεαλιστικό, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση»

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου, ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, μίλησε στον Βήμα fm, για το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου, ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλά στους Αργύρη Παπαστάθη και Άρη Ραβανό για το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. {{{ audio1 }}}

Για οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ., θα καταθέσει στη ΔΕΘ, έναν ρεαλιστικό, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση. Θα έχει τρεις στόχους: τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την κοινωνική συνοχή.

Αυτός ο οδικός χάρτης θα συνδυάζει οικονομική αποτελεσματικότητα και κοινωνική δικαιοσύνη και θα εδράζεται στην εμπροστοβαρή υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, στην υλοποίηση αποκρατικοποιήσεων, στην ενίσχυση της ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας, μέσα και από τη σταδιακή πιστωτική επέκταση, γιατί έχουμε συρρίκνωση των πιστώσεων από τις τράπεζες τα τελευταία χρόνια και στην αλλαγή του μείγματος της δημοσιονομικής πολιτικής και τη σταδιακή μείωση, συγκεκριμένων φορολογικών συντελεστών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk