Εγγύηση τιμής από την Jeep

Διαγράφοντας την αβεβαιότητα που συνοδεύει την αγορά κάθε νέου αυτοκινήτου τη στιγμή της μεταπώλησής του

Διαγράφοντας την αβεβαιότητα που συνοδεύει την αγορά κάθε νέου αυτοκινήτου τη στιγμή της μεταπώλησής του, η Lancia Jeep Hellas υλοποιεί το πρόγραμμα «Jeep Value» μέσω του οποίου εγγυάται την επαναγορά των μοντέλων Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες τους θέλουν απλώς να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο της εταιρείας. To Jeep Value προσφέρεται ασχέτως του τρόπου αγοράς του αυτοκινήτου – τοις μετρητοίς ή με χρηματοδότηση – και εξασφαλίζει στον κάτοχό του τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο της αξίας που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο.
Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης ενός Jeep, πέρα από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του, απολαμβάνει την πρόσθετη εξασφάλιση ότι ανά πάσα στιγμή και για μια πενταετία μπορεί να το επιστρέψει και η Jeep στην Ελλάδα θα το αγοράσει στην τιμή και με τους όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του. Ετσι, είναι το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει εγγυημένα μετρητά στον κάτοχο του αυτοκινήτου.

Ταυτόχρονα το Jeep Value, το οποίο ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, συνδυάζεται με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Lancia Jeep Hellas, τα οποία, πέρα από την ευελιξία των όρων τους, προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υποψήφιου αγοραστή.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το μικρότερο μοντέλο της φίρμας, το Jeep Renegade, είναι διαθέσιμο από 19.900 ευρώ με μηνιαία δόση από 177 ευρώ.
Ταυτόχρονα με τις ήδη γνωστές εκδόσεις του Renegade στη χώρα μας διατίθενται και δύο νέες diesel εκδόσεις: το Renegade 1.6 Sport 4×2 με απόδοση 120 ίππους και τιμή 21.900 ευρώ και το Renegade 2.0 Longtitude 4×4, με πετρελαιοκινητήρα ισχύος 140 ίππων που κοστίζει 27.700 ευρώ και αποτελεί μια εξαιρετική value for money επιλογή η οποία συνδυάζει το εμβληματικό σύστημα τετρακίνησης της αμερικανικής φίρμας με ένα οικονομικό diesel μοτέρ και πρόσθετο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk