Θ. Θεοχαρόπουλος: «Πάγια και διαχρονική η θέση της ΔΗΜΑΡ για απλή αναλογική και κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών»

Την Τρίτη 05 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μίλησε στο Βήμα fm για τον εκλογικό νόμο

Την Τρίτη 05 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τον εκλογικό νόμο. {{{ audio1 }}}

Για τον εκλογικό νόμο

«Η δικιά μας θέση είναι πάγια της Ανανεωτικής Αριστεράς, διαχρονική, για το θέμα της απλής αναλογικής και της κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών. Συνεπώς θεωρώ, το να εγκαλείται οποιοσδήποτε για την πάγιά του θέση, είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το κατανοήσω.

Είναι η στάση, η οποία είναι συνεπής με τις θέσεις μας, τις αρχές μας, συνεπώς ας μην ανησυχεί κανένας, ούτε υποκρύπτει 153 και 154 και τέτοια αθροίσματα, ούτε απολύτως τίποτα, εμείς είμαστε σταθεροί. Εμείς, η Δημοκρατική Αριστερά, είχαμε πει ξεκάθαρα και το 2013 είχαμε καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και πέρυσι στις προγραμματικές δηλώσεις αυτής της κυβέρνησης, έχουμε ζητήσει την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, σταθερή θέση μας και διαχρονική. Γι’ αυτό έχουμε πει τη δική μας θέση ότι η ΔΗΜΑΡ πορεύεται με τη συγκεκριμένη θέση που έχει και το ΠΑΣΟΚ με τη συγκεκριμένη θέση που έχει από τα όργανά του. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk