Η διάσημη Σλοβάκα τενίστρια Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα παρακολουθούσε από το ψηλότερο σημείο της Σαντορίνης τα υπέροχα sailing yachts τα οποία «λικνίζονταν» στα γαλαζοπράσινα νερά. «Είμαι πραγματικά ερωτευμένη με αυτό το νησί» έγραψε στο instagram η κορυφαία αθλήτρια η οποία στην διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών της στο νησί του Αιγαίου είχε επιλέξει μια συλλογή από πανάκριβα μαγιό σαγιονάρες Hermes και βραχιόλια Cartier. Μέσα από τα χειροποίητα κιάλια της η star του παγκόσμιου τέννις παρακολουθούσε την μεγάλη κινητικότητα στην άλλη πλευρά του νησιού. Η Εσθήρ η οποία την γνωρίζει προσωπικά από κοινές παρέες στο Μόντε Κάρλο με ενημέρωσε ότι λίγο πριν αναχωρήσει η Ντομίνικα από την Σαντορίνη κατόρθωσε να πάρει μια «μικρή γεύση» από τον γάμο-υπερπαραγωγή του Αιγύπτιου μεγιστάνα Ραμπάχ Αλ Σαλίφ με το γνωστό μοντέλο Ξένια Ντέλι.


Η Τσιμπούλκοβα ρώτησε γεμάτη περιέργεια την παιδική μου φίλη αν γνώριζε την ηλικία του άνδρα με το επιβλητικό παρουσιαστικό ο οποίος στεκόταν δίπλα στο νεαρό ωραίο κορίτσι. Η Εσθήρ διόρθωσε την λευκή κορδέλα από το τεράστιο ψάθινο καπέλο της. «Ο γαμπρός Πρόεδρος του διεθνούς φήμης Ομίλου Εταιρειών Amiral (δραστηριοποιείται σε logistics και Ναυτιλιακό τομέα) είναι 62 ετών» πληροφόρησε την χρυσομαλλούσα καλλίγραμμη Ντομίνικα η οποία επέμενε να συνδυάζει το μαύρο μαγιό της με… λαχανί τσάντα. «Η νύφη πρώην μοντέλο της «Victoria’s Secret» και ex girl friend του Τζάστιν Μπίμπερ είναι μόλις 26» επεσήμανε.

Η πρώην του Μπίμπερ και η λατρεία στη Σαντορίνη

Η Ντομίνικα κούνησε την ξανθιά της χαίτη κάτω από τις λαμπερές αχτίδες του ήλιου. Η νεαρή γυναίκα έμοιαζε να γνωρίζει ότι τα sexy κορίτσια λατρεύουν την άνετη ζωή δίπλα σε ένα άνδρα που θα μπορούσε να είναι μπαμπάς τους. Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας (Ελληνολάτρης του αρέσει να τον αποκαλούν Ζορμπά) άλλωστε διαθέτει μια γοητευτική προσωπικότητα σύμφωνα με αυτούς που τον γνωρίζουν καλά. Η επιθυμία της Ξένια Ντέλι (με καταγωγή από την Μολδαβία) ήταν ο γάμος της να γίνει στην Σαντορίνη. Το μοντέλο είχε επισκεφθεί στο παρελθόν το νησί (ο πρώην Τζάστιν Μπίμπερ βρισκόταν επίσης πριν λίγες βδομάδες στην Σαντορίνη) με στενούς φίλους. Η καστανομάλλα Ξένια έφθασε στην εκκλησία με άμαξα η οποία ήταν στολισμένη με λευκά λουλούδια. Το νυφικό το πέπλο και το χτένισμά της έμοιαζαν με αυτά που είχε επιλέξει η Κέητ Μίντλετον όταν ο πρίγκιπας Γουϊλλιαμ την οδήγησε στον βωμό του υμεναίου. Λευκές χειροποίητες δαντέλλες πολύτιμες μουσελίνες, μετάξια, μπιζού με μπριγιάν και μαργαριτάρια.

Μεγάλη διαφήμιση για την Ελλάδα

Η Ξένια επιθυμούσε πάντα να ζήσει το παραμύθι της Σταχτοπούτας. Τελικά έγινε η πρωταγωνίστρια ενός λαμπερού fairy tail με «φόντο» την μαγευτική Σαντορίνη. Ένα παραμύθι που στοίχισε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι 150 προσκεκλημένοι έφθασαν από διάφορα μέρη του πλανήτη με λήαρ τζέτ. Οι πλέον πολυτελείς σουίτες γνωστών ξενοδοχείων είχαν «κλειστεί» για τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού (εκεί οι φίλες της νύφης διοργάνωσαν ξέφρενο bachelor party με μικροσκοπικά μπικίνι και μουσικές στην πισίνα). Οι εκατοντάδες σαμπάνιες που ανοίχθηκαν ήταν συλλεκτικές. Προσφέρθηκαν εδέσματα Ελληνικής Αιγυπτιακής και Τουρκικής κουζίνας. Οι Dj και οι χορευτές είχαν φθάσει από το εξωτερικό με ειδική πτήση. Οι παπαράτσι προσπαθούσαν να κλείσουν στο φακό τους σκηνές από ένα γάμο-υπερπαραγωγή με international ενδιαφέρον. Το γαμήλιο party πραγματοποιήθηκε στο οινοποιείο Santo Wines. Ο Αιγύπτιος Ραμπάχ Αλ Σαλίφ είναι ένας διεθνής επιχειρηματίας ενώ η σύζυγός του Ξένια Ντέλι υπήρξε γνωστό μοντέλο με συνεργασίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο γάμος τους στην Σαντορίνη είναι μια εξαιρετική διαφήμιση για την Ελλάδα. Σε πολύ δύσκολες μάλιστα εποχές.

Σε λίγες μόλις εβδομάδες ο γάμος Καρίμ – Μπάρος στην Μύκονο

Το πολυτελές yacht του νεαρού γοητευτικού επιχειρηματία Καρίμ Αλ Σιάτι αγκυροβόλησε τελικά στην Μύκονο. Η πολυτελής θαλαμηγός μερικά 24ωρα πριν βρισκόταν σε κρουαζιέρα σε μερικά από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου. Επιβάτες ο γυιός του Αιγύπτιου κροίσου Χαμίντ Αλ Σιάτι, Καρίμ και η σύντροφός του Άνα-Μπεατρίς Μπάρος. Ο νεαρός πάμπλουτος Αιγύπτιος με τις Ελληνικές ρίζες (μητέρα του είναι η Ντόρα Θεοδώρου γόνος Ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας μεγαλωμένη όμως στην Αίγυπτο) και ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη παντρεύονται σε μερικές εβδομάδες (9 Ιουλίου). Ο Καρίμ και η Βραζιλιάνα καλλονή η οποία άφησε εποχή όταν ανέβαινε μαζί με την Ζιζέλ Μπούχτεν στις πασαρέλες της «Victoria’s Secret» λατρεύουν το κατάλευκο νησί του Αιγαίου. Καρίμ Μπεατρίς αλλά και πολλά μέλη της οικογένειας Αλ Σιάτι κάνουν κάθε καλοκαίρι τις διακοπές τους στην Μύκονο. Διαθέτουν επίσης σπίτι στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Ιδιωτικά αεροπλάνα η Νιάρχου και το big party

Η γαμήλια τελετή και η δεξίωση θα στοιχίσουν αμύθητα ποσά. Ιδιωτικά αεροπλάνα θα μεταφέρουν στο νησί προσκεκλημένους από ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσά τους και τα νεαρά μέλη της οικογένειας Νιάρχου. Η Ευγενία είχε παντρέψει πέρυσι την αδελφή του Καρίμ, Τάνια ενώ είχε σχεδιάσει τις βέρες. Στην Μύκονο μαζί με tycoons θα βρίσκονται και διάσημοι ξένοι designers. Ο πατέρας του γαμπρού Χαμίντ Αλ Σιάτι συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους επιχειρηματίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes» ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος έχει ξεπεράσει με μεγάλη διαφορά σε πλούτο το διάσημο συμπατριώτη του Μωχάμεντ Αλ Φαγιέντ. Εδώ και μέρες συνεργεία και interior designers ετοιμάζουν τα παραμυθένια σκηνικά του γάμου. Εκατοντάδες κιβώτια με γαλλικές σαμπάνιες μεταφέρονται ήδη στο νησί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κορυφαίος Dj του πλανήτη όπως και διάσημοι τραγουδιστές θα φθάσουν στην Μύκονο για το γαμήλιο party on the beach.

Παρασημοφόρηση στην Γαλλική Πρεσβεία

Ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy, εκπροσωπώντας την Υπουργό Πολιτισμού και Επικοινωνίας της Γαλλικής Δημοκρατίας, επέδωσε τα διάσημα του Ιππότη του Τάγματος Γραμμάτων και Τεχνών στον κ. Μύρωνα Μιχαηλίδη. Το Τάγμα Γραμμάτων και Τεχνών επιβραβεύει εκείνους που διακρίνονται για τις δημιουργίες τους στον καλλιτεχνικό ή λογοτεχνικό χώρο ή για την συμβολή τους στην ανάδειξη των Γραμμάτων και των Τεχνών στη Γαλλία και τον κόσμο.

Ο Έλληνας αρχιμουσικός Μύρων Μιχαηλίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 2011, είναι από τους πλέον προικισμένους μαέστρους με διεθνές ρεπερτόριο, πολύ σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες ορχήστρες ανά τον κόσμο και εκτενή δισκογραφία. Στην τελετή παρασημοφόρησής του ο Μύρων Μιχαηλίδης έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ρεπερτόριο γαλλικής όπερας που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ΕΛΣ και ανακοίνωσε το ανέβασμα της όπερας Πελλέας και Μελισσάνθη του Ντεμπισύ, για πρώτη φορά από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στις νέες εγκαταστάσεις της, στο ΚΠΙΣΝ. Έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στον σκηνοθέτη και σκηνογράφο της όπερας και επίτιμο καλλιτεχνικό σύμβουλο της ΕΛΣ κ. Γιάννη Κόκκο, χάρη στον οποίο ισχυροποίησε τους δεσμούς του με το σύγχρονο γαλλικό λυρικό θέατρο. Τόνισε τη στενή συνεργασία που είχε ως τώρα με την Πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο και δήλωσε την συνέχεια αυτής της συνεργασίας, χάρη στην οποία η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ θα συμπράξει με την «La Folle Journée de Nantes» και την Πόλη της Νάντης στη δημιουργία ενός νέου φεστιβάλ κλασσικής μουσικής, την «Folle Journée της Αθήνας».


Για την Μαρίνα στο εστιατόριο Mezzaluna

Στο εστιατόριο Mezzaluna στην πλατεία Κεφαλαρίου πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό lunch προς τιμήν της Μαρίνας Λαμπράκη – Πλάκα, Διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης. Πολλά γνωστά ονόματα της Αθήνας βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την δημοφιλή Μαρίνα. Ο χώρος με γήινα χρώματα, άνετους καναπέδες και μεγάλες τζαμαρίες τραβούσε το βλέμμα σαν μαγνήτης. Η ιταλική κουζίνα συναντάει τη διακριτική πολυτέλεια τις ασύγκριτες μεσογειακές γεύσεις και οι επώνυμες κυρίες το μαγικό «touch» του γνωστού pr manager Γιώργου Ντάβλα ο οποίος βρισκόταν πίσω από την οργάνωση. Το εστιατόριο Mezzaluna στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, είναι πολύ γνωστό ristorante italiano σε όλη την Αθήνα για την ποιοτική κουζίνα του. Όμορφη κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με θέα την καταπράσινη πλατεία Κεφαλαρίου, το ατμοσφαιρικό wine bar και μεγάλη λίστα κρασιών & cocktail.

Η Ina μαγεύει τα πλήθη στο Aman Sveti Stefan

Η Ina Malovic φοράει μια εντυπωσιακή μεταξωτή φόρμα με λουλούδια. Συνοδεύει το ντύσιμό της με γυαλιά ηλίου τα οποία δημιουργούν μέσα από τους πράσινους καθρέφτες τους εκτυφλωτικά παιχνίδια με τον ήλιο. Η Ina με τα ξανθά μαλλιά και τις εκρηκτικές αναλογίες, γνωστό μοντέλο δραστηριοποιείται πλέον στο χώρο των επιχειρήσεων. Η Malovic διαθέτει boutique με ρούχα στο μαγευτικό resort του Μαυροβουνίου Aman Sveti Stefan. Η όμορφη Ina φρόντισε ανάμεσα στα διεθνή brands να έχουν θέση outfits και γυαλιά Ελλήνων σχεδιαστών.

Η Δέσποινα γυρίζει βιντεοκλίπ στο «Corfu Ghandris Hotel & Villas»

Η Δέσποινα Βανδή φορούσε σκουρόχρωμη μπλε φόρμα και τα λευκά της αθλητικά παπούτσια. Κυκλοφορούσε ξεκούραστη και ανέμελη στους πολυτελείς χώρους του «Corfu Ghandris Hotel & Villas». Λίγο αργότερα η δημοφιλής τραγουδίστρια άλλαξε την εμφάνισή της. Η Δέσποινα-ανέμελο κορίτσι μεταμορφώθηκε στην εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι γνωρίζουμε. Αφορμή τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλίπ. Η τραγουδίστρια επέλεξε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κέρκυρας για τα γυρίσματα. Ειδυλλιακό τοπίο αμμώδης ιδιωτική παραλία και εκθαμβωτική θέα στα γαλάζια νερά του Ιονίου. Μμμ! Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο!