Το πιο ευπώλητο και ιστορικό βιβλίο για την ελληνική μαγειρική τέχνη, διά χειρός της μεγάλης σμυρνιάς μαγείρισσας, επανακυκλοφόρησε πρόσφατα ανανεωμένο από τις εκδόσεις Τερζόπουλος. Οι συνταγές, αλμυρές και γλυκές, έχουν προσαρμοστεί στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου, και έχουν εμπλουτιστεί με χρήσιμες συμβουλές.

Χρύσα Παραδείση, «Μαγειρική & ζαχαροπλαστική» (εκδ. Τερζόπουλος), σε όλα τα βιβλιοπωλεία