Ηλ. Καματερός: «Ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει κι αυτός ευθύνη που πέρασε η διάταξη για τις offshore»

Την Τρίτη 31 Μαίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλ. Καματερός, μίλησε στο Βήμα fm για τη διάταξη για τις offshore και τα all inclusive.

Την Τρίτη 31 Μαίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τη διάταξη για τις offshore και τα all inclusive. {{{ audio1 }}}

Για τη διάταξη για τις offshore εταιρείες

«Ο κ. Παπαγγελλόπουλος πρέπει να αναζητήσει ευθύνες για το πώς πέρασε αυτό… Έχει ευθύνη, αλλά δεν μπορεί να τα ελέγξει όλα. Άμα δεν μπορεί να το δει, τη στιγμή που κάθεται στα έδρανα και έρχονται τροποποιήσεις συνέχεια και έρχεται το νομοσχέδιο ξανά και ξανά… Είναι γεγονός και εγώ το έχω διαπιστώσει όχι μόνο σε νόμο, αλλά σε διοικητικές πράξεις, σε βούληση υπουργών που θέλουν να περάσουν κάτι και δεν μπορούν από τις υπηρεσίες… Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα από κάτω το οποίο, είτε υπονομεύει και βάζει τρικλοποδιές είτε εμποδίζει την υλοποίηση κάποιων αποφάσεων».

Για τις δηλώσεις του για το all inclusive στα ξενοδοχεία

«Υπάρχει το μείζον και το έλασσον. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά για τη συμφωνία και τι αποφασίσαμε, ξέρουμε πάρα πολύ καλά το αφήγημα και μην το λέμε συνέχεια… Το ζήτημα της οικονομίας, της ανάκαμψης κτλ. είναι αναστρέψιμο. Το να προχωρήσουμε παραπέρα στην καταστροφή των νησιών, δεν είναι αναστρέψιμο. Και δεν είναι η ανάπτυξη που έχουμε προηγούμενα, που καταστρέφει το νησί. Δεν θέλω να κινδυνολογώ, αλλά έχουμε πρόβλημα στο νερό. Οι εργαζόμενοι που βρίσκουν δουλειά – αν βρίσκουν – για 500 με 600 ευρώ και το μοντέλο του all inclusive που εκμεταλλεύονται οι tour operators και πρέπει να σου δώσουν ποσοστό για να έλθουν στο μαγαζί, είναι μια πολύ βάρβαρη εκμετάλλευση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk