Ε. Καρακώστα: «Σταδιακό κόψιμο του ΕΚΑΣ μέχρι το 2018 και όχι μία και καλή, που ζητούσαν οι δανειστές»

Την Παρασκευή 20 Μαίου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα μίλησε στον Βήμα fm για το ΕΚΑΣ και το νέο ταμείο Αποκρατικοποιήσεων

Την Παρασκευή 20 Μαίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για το ΕΚΑΣ και το νέο ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.{{{ audio1 }}}

Για το ΕΚΑΣ

«Τι καταφέραμε, λοιπόν; Να κοπεί σταδιακά(το ΕΚΑΣ), μέχρι το ’18, να μην κοπεί μια και καλή που ζητούσαν οι δανειστές. Πάντα στο μη χείρον υπάρχει, το βέλτιστον».

Για το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων

«Ότι έχει υπογραφεί τον Αύγουστο, δεν μπορούμε να μην το ψηφίσουμε. Το μόνο που κάνουμε, είναι να μπορέσουν αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις, που υπογράψαμε στη συμφωνία του Αυγούστου, να μπορέσουν να είναι σε καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στο νέο ταμείο, δεν είναι όλα προς πώληση, είναι προς αξιοποίηση και αυτό πρέπει να το προσέξετε.

Αν τα καταφέρουμε, καλώς και θα μας ξανα-ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, αν δεν τα καταφέρουμε, πράγματι θα δεν θα τα έχουμε καταφέρει και να μας καταψηφίσει ο Ελληνικός Λαός. Την προσπάθεια, όμως δικαιούμαστε να την κάνουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk