Η Δούκισσα του Κέμπριτζ χαμογελάει με αυτοπεποίθηση στον φακό του Τζος Όλινς. Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που η 34χρονη Κέητ Μίντλετον αποχωρίζεται το μαύρο eyeliner και το έντονο ρουζ. Η διάσημη μακιγιέζ Σάλι Μπράνκα έπεισε την μέλλουσα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας να «εμφανιστεί» στο εξώφυλλο της «Vogue» με ένα κοριτσίστικο ανέμελο look. Κοιτάζω με προσοχή το εξώφυλλο (μηνός Ιουνίου) της βρετανικής έκδοσης του παγκοσμίου ακτινοβολίας περιοδικού. Ο Όλινς έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά. Η Μίντλετον δίνει την αίσθηση μιας νέας όμορφης γυναίκας η οποία ξέρει τι θέλει. Φοράει καπέλο και ένα απλό σύνολο. Δίνει την αίσθηση Χολλυγουντιανής star χωρίς όμως να έχει πάνω της τίποτα περιττό. Η Μίντλετον είναι το…country girl της διπλανής πόρτας. Οι Βρετανίδες άλλωστε λατρεύουν να ταυτίζονται μαζί της. Τρέχουν στις δημοφιλείς αλυσίδες πολυκαταστημάτων στην Oxford Street ή στο Knightsbridge για να αγοράσουν το φόρεμα σε οικονομική πάντα τιμή που επέλεξε για την πρωινή της βόλτα η καλογυμνασμένη σύζυγος του πρίγκιπα Ουϊλιαμ. Σπεύδουν στην…μοδίστρα της γειτονιάς για να κοπιάρουν την μακριά τουαλέτα των οίκων Alexander Mc Queen, Prada, Gucci η Mathew Williamson που φορούσε η Δούκισσα σε βραδινή της έξοδο.

Η Κέητ και η Νταϊάνα

Το μακρύ φόρεμα με την διάφανη αραχνοΰφαντη «πλάτη» στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας James Bond και τα outfits που επέλεξε να φορέσει στην διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στην Ινδία και το Μπουτάν είναι από τα πλέον δημοφιλή. Οι νεαρές Βρετανίδες θέλουν να φορέσουν ότι ακριβώς η fashion icon γαλαζοαίματη. Έστω κι αν δεν είναι αυθεντικά. Η «Vogue» η οποία την φιλοξενεί στο τελευταίο της τεύχος (η Βίβλος της μόδας γιορτάζει με κάθε επισημότητα τα 100 της χρόνια) την χαρακτηρίζει ως το απόλυτο fashion icon. Η Κέητ συνεχίζει να χαρίζει χαμόγελα κάτω από τον τίτλο «HRH The

Duchess of Cambridge. Vogue’ s 100 years celebrating the faces ….of a century». Η Κέητ Μίντλετον αποδεικνύει ότι διαθέτει την δική της ισχυρή προσωπικότητα. Κάποιοι υποστήριζαν ότι η νεαρή Δούκισσα δεν θα «άντεχε» την σύγκριση με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η μητέρα του συζύγου της είχε φωτογραφηθεί τρεις φορές για το εξώφυλλο της «Vogue». Πίσω από τις κάμερες βρίσκονταν οι κορυφαίοι Πατρίκ Ντεμαρσελιέ και Μάριο Τεστίνο. Η Μίντλετον είναι μια νέα γυναίκα η οποία επιθυμεί να ζήσει ευτυχισμένη δίπλα στο σύζυγο και τα δύο της παιδιά. Πιάνει τρυφερά το χέρι του Ουϊλλιαμ (αντίθετα με την Lady D η οποία στεκόταν πάντα ανέκφραστη, ψυχρή δίπλα στον Κάρολο) απολαμβάνει να κάνει μαζί του βόλτες στην εξοχή αστειεύεται, κάνει γκριμάτσες, τραβάει υπέροχες φωτογραφίες στην μόλις ενός έτους κόρη τους Σάρλοτ όταν εκείνη παίζει στο σαλόνι της κατοικίας τους στο Νόρφολκ. (Οι φωτογραφίες της Κέητ Μίντλετον από τον Τζος Όλινς θα εκτεθούν στην National Portrait Gallery)

Η Ιρίνα που τρέχει στο δάσος ο αστυνομικός-μοντέλο και η 100χρονη Μπο

Η «Vogue» γιορτάζει τα 100 χρόνια εκδοτικής της πορείας. Διάσημα πρόσωπα από όλο τον κόσμο φωτογραφίζονται με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή της μόδας και ομορφιάς. Μακριά, αρκετά μακριά από το Λονδίνο μια από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες του πλανήτη φωτογραφίζεται για την Αμερικανική «Vogue». Η εκθαμβωτική Ιρίνα Σάϊκ τρέχει μέσα στο Central Park. Η φωτογράφιση θυμίζει κινηματογραφικό story. Πρωταγωνιστεί η Ρωσίδα καλλονή και ο απίστευτα γοητευτικός νέος «Θεός» του παγκόσμιου modeling Τζέϊσον Μπαλού. Το απίστευτα γοητευτικό κορίτσι του star Μπράντλεϊ Κούπερ τρέχει μέσα στο Central Park. Φοράει μερικές από τις ωραιότερες δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών. Ένας αστυνομικός, στον ρόλο…του οργάνου της τάξης ο Μπαλού την κυνηγάει με το άλογο. Εκείνη τρέχει γρήγορα! Τελικά εκείνος κατορθώνει να την συλλάβει. Η Ιρίνα όμως είναι αυτή η οποία κατορθώνει να του…φορέσει χειροπέδες! Το κορίτσι με τις θανατηφόρες αναλογίες «εγκλωβίζει» στην αγκαλιά της τον Μπαλού.

Οι κάμερες στρέφονται και πάλι στο Λονδίνο. Η Μπο Γκίλμπερτ είναι 100 ετών. Η γηραιότερη γυναίκα που φωτογραφήθηκε ποτέ για περιοδικό μόδας είναι εδώ. Η Μπο ποζάρισε για την Αγγλική » Vogue» με αφορμή τα 100χρονα γενέθλιά της. Η Γκίλμπερτ φωτογραφήθηκε για την καμπάνια του Harvey Nichols. Μμμ! Ιδιαίτερα έξυπνη η «κίνηση» αυτή των αγαπημένων μου πολυκαταστημάτων στην Sloane Street.

Όλα τα κορίτσια στο κόκκινο χαλί

Η φωτογράφιση της Μπο δημιουργεί θόρυβο. Τίποτα όμως δεν μπορεί να «κρύψει» την λάμψη της Ιρίνας Σάϊκ. Το super model εμφανίστηκε και πάλι στην Νέα Υόρκη. Με sexy γαλάζιο φόρεμα και ιλλιγγιώδες μπούστο. Η Σάϊκ εμφανίστηκε στο μεγαλύτερο fashion event το «MET Gala 2016» ή διαφορετικά τα Όσκαρ της μόδας! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Big Apple και είχε ως θέμα: «Manus & Machina» Fashion in an Age of Technology. Η Μαντόνα άφησε…ακάλυπτα τα οπίσθιά της. Η Μπιγιονσέ φόρεσε nude φόρεμα Givenchy. Η Τέηλορ Σουϊφτ ασημί φόρεμα Louis Vuitton και αρχαιοελληνικού τύπου ψηλά σανδάλια. Η πληθωρική Κίμ Καρντάσιαν ασημί τουαλέτα, η Ρίτα Όρα επίσης ασημί outfit, η Κένταλ Τζέννερ σέξι δημιουργία Versace η Lady Gaga επέλεξε body σε επίσης ασημί χρώματα με «βαριά» κεντήματα. Η Σίντυ Κρόφορντ τυλίχθηκε επίσης σε ασημί χρώματα. Η μικρή όμορφη κόρη του Τζόνι Ντεπ Λίλι-Ρόουζ φόρεσε ιβουάρ Chanel.