Την Τρίτη 29 Μαρτίου ο γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε στους Αργύρη Παπαστάθη και Άρη Ραβανό για τη Ν.Δ., την κυβέρνηση, τη Δικαιοσύνη, τη μήνυση Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη και τα σενάρια ενασχόλησής του με την ΕΠΟ. {{{ audio1 }}}

Για τη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά

«Γίνονται ανούσιες κόντρες που δίνουν τροφή μόνο για σχόλια, ενώ την ίδια ώρα και η χώρα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και η ίδια η Ευρώπη αντιμετωπίζει ακόμη περισσότερα. Βλέπουμε άλλου είδους πολιτική από αυτή που χρειάζεται η χώρα. Πρέπει να κάνουμε πολιτική για τη χώρα, για να ξεφύγει από αυτό το βάλτο που μας έχει βάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Για τη μηνυτήρια αναφορά Κουμουτσάκου σε βάρος της κυβερνητικής εκπροσώπου

«Πριν τον κ. Μητσοτάκη, η Ν.Δ. δεν είχε μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Ο κ. Τσίπρας και η κυρία Γεροβασίλη έχουν μπει σε μια τέτοια λογική και μάλιστα χρησιμοποιούν αντιδημοκρατικές και παρακρατικές πρακτικές. Είναι μια προσωπική απόφαση πώς κινείται καθένας και είναι προσωπική απόφαση και του κ. Κουμουτσάκου, αλλά σ’ αυτό που συμφωνώ σίγουρα είναι ότι δεν μπορεί η εκάστοτε κυβέρνηση να παρακολουθεί συνομιλίες μεταξύ πολιτικών με δημοσιογράφους ή μεταξύ πολιτών και άσχετα με το αν έχουν σχέση με το θέμα που διερευνάται, να τις βγάζουν όποτε θέλουν».

Για τα σενάρια ενασχόλησής του με την ΕΠΟ

«Κάποια στιγμή, μπορεί και ίσως να ασχοληθώ. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα, αλλά στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο πριν ασχοληθώ με την πολιτική, οπότε κάποια στιγμή θα ξανασχοληθώ».